Ето какво вършат двегодишни близнаци през нощта – видео

Ето какво вършат двегодишни близнаци през нощта – видео

Не можете да събудите малчугана сутрин? Хм, странно, обикновено децата стават по-рано от родителите си. А вие сигурни ли сте, че детето ви е спало мирно в креватчето си през цялата нощ?

Двегодишните близнаци от Ню Йорк, Андрю и Райън, за една нощ сринаха всички родителски модели.

Една сутрин родителите забелязват, че децата изглеждат толкова уморени, сякаш не са спали цяла нощ. А скоро откриват и истинската причина за тази умора.

Децата се забавляват цяла нощ.

Докато родителите им спят в своята стая, децата организират истински купон. Те с лекота излизат от собствените си легла, после изваждат възглавниците и започват да се търкалят и скачат по пода. След това мъничко си почиват на диванчето, бъбрят си и продължават да бесуват. За да е пълна картината на партито не достигат само лакомства.

След като в стаята влиза разбудилият се от шума татко, разчиства планината от възглавници и одеяла, връща близнаците по местата им и излиза от детската стая, находчивите и енергични момчета отново се измъкват от креватчета навън, за да продължат да се забавляват с двойна сила.

Още няколко родителски опита за успокояване на децата и слагането им да спят се провалят.

И едва когато момчетата са прилично уморени, и силите им стигат само за кратки доверителни разговори на диванчето, те най-накрая се разотиват по своите креватчета и заспиват.

Таткото на близнаците споделя забавното видео от камерата за наблюдение, инсталирана в детската стая, която записва нощната активност на малчуганите.